Για να εγκαινιάσουμε την στήλη του σινεμά, είπαμε αρχικά να μιλήσουμε για την αγαπημένη μας ταινία. Δεν θα μπορούσα να μιλήσω για την καλύτερη μιας και το να συγκρίνεις μια ταινία με μια άλλη για μένα είναι σα να συγκρίνεις ένα μήλο με ένα πορτοκάλι. Τι πάει να πει αγαπημένη… Αγαπημένη είναι αυτή που δε θα την βαρεθείς ποτέ. Αυτή που μπορείς να την βλέπεις συνέχεια. Αυτή που ξαπλωμένος στο κρεβάτι σου θα την κοιτάς μαγεμένος με ένα βλέμμα μαγνητισμένο. Αυτή που είναι η όμορφη βραδινή σου συντροφιά. Αυτή που θα καλύψει την μοναξιά σου.

Δύσκολο να αποφασίσεις για μια και μόνο αγαπημένη ταινία. Σίγουρα είναι το El Topo (1970) του Alexandro Jodorowsky το έχω δει δώδεκα φορές. Μπορώ να πω, ότι μια ακόμη είναι το Le Mépris (1963) του Jean-luc Godard την οποία αν δεν κάνω λάθος την έχω δει επτά φορές. Το Alphaville, Zerkalo, Cet obscur objet du désir, Τα κουρέλια του Νικολαΐδη… Και άλλες πολλές. Αλλά όλες αυτές τις θεωρώ πολύ δικές μου ταινίες και δυστυχώς είμαι πολύ εγωιστής για να μοιραστώ τα γιατί.

Έτσι στρίβω σε μια αγαπημένη και αρκετά επικοινωνιακή ταινία με μια γερή βάση όσο έχει ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα. True Romance (1993) σε σενάριο Quentin Tarantino και σκηνοθεσία Tony Scott.
H ιστορία απλή, ένας τυχαίος μεγάλος έρωτας μέσα από τα σκουπίδια. Μια Call Girl θα ερωτευτεί έναν φαινομενικά ανούσιο τύπο, στα χέρια τους θα πέσει μια βαλίτσα γεμάτη κοκαΐνη την οποία πάνε να την πουλήσουν στο Hollywood. Ένα ζευγάρι μανιακά ερωτευμένο ικανό να γαμήσει όλο τον υπόκοσμο για να μείνει μαζί. Two Against The World και είναι αρκετό για ένα δυνατό σενάριο. Ο Scott επιστρατεύει το μισό τότε Hollywood για να τα βγάλει πέρα. Κάθε πέρασμα είναι και ένας γνωστός ηθοποιός και τα ονόματα αυτών: Christian Slater, Patricia Arquette, Dennis Hopper, Val Kilmer, Gary Oldman, Brad Pitt, Christopher Walken, Samuel L. Jackson, James Gandolfini, Chris Penn, Tom Sizemore, Victor Argo, Saul Rubinek, Michael Rapaport και Bronson Pinchot.