Press "Enter" to skip to content

Οι Ylvis είναι το απόλυτο πάρτυ!

Αν δείτε ένα βίντεο δε θα μπορείτε να σταματήσετε. Αυτό είναι το συγκρότημα της καρδιάς μας, έρχεται από τη Νορβηγία και ονομάζεται Ylvis. Φυσικά, από το ξεκίνημα της ιστοσελίδας δε θα μπορούσε να λείπει ένα πλήρες αφιέρωμα στην παραγωγή τους, που κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι άξια για να κρατήσει παρέες να την παρακολουθούν για ώρες, διοργανώνοντας αντίστοιχες θεματικές βραδιές Ylvis. Αυτό είναι το νόημα λοιπόν του συγκεκριμένου άρθρου, να εμπνεύσει τα Ylvis party, γιατί δεν υπάρχει καλύτερο πάρτυ στον κόσμο από αυτό που κάνουν οι δύο αυτοί βορειοευρωπαίοι τύποι.

Για να έχετε διαθέσιμες κάποιες λεπτομέρειες, απλά θα αναφέρουμε εδώ ότι το συγκρότημα αποτελείται από 2 αδέρφια, τους κωμικούς Vegard και Bård Ylvisåker, οι οποίοι μετρούν εμφανίσεις σε μία σειρά χωρών, κάνοντας κωμικά shows, τηλεοπτικές εκπομπές και φυσικά απίστευτα video clips. Το πρώτο από αυτά, με τίτλο “The Fox (What Does the Fox Say?)” έγινε viral στο YouTube το 2013 και από τότε τα υπόλοιπα που ακολούθησαν προσφέρουν αμέτρητη ευχαρίστηση σε φίλους της πραγματικής σάτιρας σε όλο τον κόσμο.

Στο σημείο αυτό σταματάμε την περιγραφή και αφήνουμε τους ίδιους να μιλήσουν μέσα από τις δημιουργίες τους.

TRAILER 1: THE SIXTIES

Πρόκειται για ένα τρέιλερ μιας σειράς που υποτίθεται ότι διαδραματίζεται στη δεκαετία του ᾽60. Όλα θυμίζουν ᾽60 και κανείς δε μπορεί να ξεχάσει πότε συμβαίνουν όλα αυτά.

TRAILER 2: JACQUES ET FLORINE

Το απόλυτο τρέιλερ (ή τρόλλερ) ταινίας γαλλικού κινηματογράφου, τόσο καλού που κανείς δεν καταλαβαίνει.

A CAPELLA

Σας κάνουν bullying στο σχολείο; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να απαντήσετε με τα κόλπα του A Capella, πίνοντας Boodelooap.

I WILL NEVER BE A STAR

Η συμβολή του μικρότερου αδερφού των Vegard και Bård που μάλλον δε θα γίνει τόσο διάσημος.

TRUCKERS HITCH

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα στη ζωή είναι να μπορείτε να κάνετε σωστά τον κορυφαίο κόμπο, the Trucker’s Hitch.

WORK IT

Μια γλωσσολογική συμβολή στη μεταφορική χρήση των λέξεων.

PRESSURE

Το πιο σημαντικό πράγμα για να πετύχετε ό,τι θέλετε είναι να ασκήσετε την κατάλληλη πίεση.

STONEHENGE

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που πραγματικά να ξέρει γιατί να χτίστηκε;

THE FOX (WHAT DOES THE FOX SAY)

Η επιτομή του ό,τι να᾽ναι… Δε μπορεί να υπάρξει άλλη περιγραφή.

LANGUAGE OF LOVE

Ακόμα κι αν νομίζετε ότι δε μπορείτε να πλησιάσετε κάποιον επειδή έχει διαφορετική κουλτούρα ή διαφορετικές …συνήθειες, τότε πρέπει απλά να μιλήσετε τη ῾γλώσσα της αγάπης῾.

YOGHURT

Μία συμβολή στις νέες μόδες που αφορούν τα διατροφικά προϊόντα.

INTOLERANT

Και αντιστοίχως μια συμβολή στο δράμα των ανθρώπων που δε μπορούν να καταναλώσουν τα πάντα και δημιουργούν άθελά τους μόδες για τους vegan και άλλες τέτοιες κάστες.

THE CABIN

Αν σκέφτεστε ένα ειδυλλιακό μέρος για ανάπαυση και για να περάσετε τις λίγες μέρες της άδειας, αυτό είναι ό,τι χρειάζεστε.

MASSACHUSETTS

Αν, ακόμα, δεν ξέρετε ποιος είναι ο παράδεισος επί γης στις ΗΠΑ, τότε η απάντηση έρχεται σε αυτό το βίντεο γεμάτο βορειοανατολικά στερεότυπα.

MR TOOT

Πάντα σε ταξιδιωτικό κλίμα, από τη δύση στην ανατολή, προτροπή σε όλους τους λαϊκούς καλλιτέχνες να μην “αλλάξουνε τα γούστα τους”.

ENGINE FOR GABRIEL

Ο απόλυτος αεροπόρος έχει όνομα, λέγεται Gabriel και είναι από την Κένυα. Το μόνο που του λείπει για να πετάξει είναι μια μηχανή και οι Ylvis ενώνουν ολόκληρο τον πλανήτη προκειμένου να τον βοηθήσουν.

OLD FRIENDS

Τέλος, ένα βίντεο που θα ζήλευαν και οι ίδιοι οι Simon & Garfunkel. Το απόλυτο εγκώμιο στη φιλία, as Francis said…

Τώρα ξέρετε τι να κάνετε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε με φίλους στο σπίτι!